Filters
Preferences
Zoek

Onze slagerij

In 1993 is slagerij Nico & Katrien gestart in de Stationsdreef 205. Een splinternieuwe winkel, de beste kwaliteit, vriendelijke bediening, eenpersoonlijke aanpak waren van meet af aan de pijlers waar de slagerij nu nog steeds op steunt

Wegens het enorme succes werd na 2 jaar reeds de ruimte achter de winkel volledig vernieuwd. Een nieuwe werkplaats, grotere frigo's en een volledig ingerichte keuken zorgden er mee voor dat de zaak verder kon groeien.

Na enkele jaren kwamen nieuwe problemen opduiken: de winkelruimte werd te klein, parkeerproblemen voor de klanten, moeilijkere bereikbaarheid door eenrichtingsverkeer.

In 2003 is de slagerij dan verhuisd naar de Godshuislaan 45 op een boogscheut van de vroegere locatie. Op deze plek was er de mogelijkheid om alles veel grootser op te vatten. In een volledige nieuwbouw kwam er een prachtige winkel, een versnijzaal voor vers vlees, een warme en koude keuken, 6 grote frigo's en een ruimte appart voor de afwas. Er was ook voldoende ruimte voor een eigen prive parking.

Tot op heden staat slagerij Nico & Katrien nog steeds alle dagen klaar om uw wensen te vervullen.

Naast onze uitgebreide selektie aan vers vlees, charcuterie en fijne kazen kan u bij ons terecht voor een brede waaier aan bereide gerechten enkel op te warmen in de oven of microgolfoven. Ook onze uitgebreide keuze aan dagschotels is een enorm succes.
Kom zeker eens bij ons langs en laat u culinair verwennen door ons professioneel

Blog archief