Alles onder 1 dak

met oog voor ambacht!

Al 30 jaar lang streven wij ernaar om kwaliteit aan onze klanten te bieden. In die tijd is er zeer veel veranderd, maar de ambacht bij ons is meer dan ooit blijven bestaan of nog versterkt. Het mooie eraan is dat onze kinderen dezelfde visie met ons delen. We proberen altijd een stapje voor te zijn op onze tijd en zo snel mogelijk in te spelen op de noden van onze klanten . Alles onder 1 dak met oog voor ambacht, kwaliteit en werken met lokale producten. Dat is waar wij voor staan!

Vers vlees is nog altijd ons stokpaardje en onze hoofdactiviteit. Nico zorgt voor een uitgebreid assortiment vers vlees, huisgemaakte charcuterie en traiteur enkel uit eigen keukens. Slagerij Nico & Katrien biedt ook dry aged meat of gerijpt vlees aan. Dit is heel mals vlees met een intense smaak.

Katrien heeft dan weer haar passie en hobby gevonden in het samenstellen en op punt brengen van een mooi assortiment kwalitatief lekkere kazen. En dat het liefst afkomstig van bij boeren die hun 80 koeien nog bij naam kennen. Veel belgische topkazen met uitmuntende smaken van internationaal niveau, waaronder ook een groot deel exclusieve kazen!

In 2018 werd onze winkel uitgebreid met een ambachtelijke bakkerij. Daar steekt onze oudste zoon Maxim zijn schouders onder. Met als specialiteit verschillende soorten pistolets, koekebrood, sandwichbollen en natuurlijk de befaamde dagverse pannenkoeken. Alles in huis gemaakt, pure ambacht!

Ook qua groenten en fruit hebben we een zéér groot assortiment. Enkel de beste kwaliteit, belgisch waar kan en liefst van bij de lokale boer.

Dus zeker de moeite eens waard om je te laten leiden doorheen deze culinaire winkel van Nico & Katrien en zoon